Home Service - Expat

Voor uw tijdelijke woonbehoefte – korte of langere termijn – gaan we voor u op zoek naar dé woning om u thuis te voelen. Afhankelijk van uw behoefte nemen we de zorg deels of helemaal uit handen, dankzij onze Triple-S-formule: Supply, Support en Service.

Supply
Met ons vakmanschap als interieurarchitect verzorgen we graag de complete inrichting: meubilair, stoffering, verlichting, apparatuur en zelfs de inventaris en (groen)decoratie. Sfeer en comfort zijn haalbaar voor elk budget, wél gaan we altijd voor kwaliteit.

Support
Het geschikt maken en houden van de woning vraagt om continue zorg die we graag voor u regelen. Denkt u hierbij aan verbouwingen, de technische installaties, schilderwerk en ander onderhoud, reparaties en het aanvullen van de inventaris. U heeft er dankzij onze aanpak geen omkijken naar.

Service
Bij het selecteren en woonklaar maken van uw tijdelijke woning komt veel kijken. Contacten met makelaars, financiële adviseurs en andere specialisten komen op uw pad. ExpatHouse adviseert, bemiddelt en ontzorgt, zodat u met de juiste partijen om tafel zit. Voor de complete inrichting nemen wij ontwerp, levering en plaatsing graag voor onze rekening.